Okategoriserade

Kul saker som har hänt mellan helger, härligheter och pre-vardag

8 januari, 2022

Ja. Men imorgon är sista liksom lediga dagen. Med en viss sorg, men ändå lite pirr. Jag gillar rutiner till viss del. Jag blir förvildad av sånna här tider. Sover dålig, käkar katastrofalt och typ går runt med en ständig fomo. Vill göra så mycket. Skriva så mycket och typ att det ska hända nått hela tiden. Jag är ju som jag har sagt förut, en typisk ”dålig vuxen”. Har gått max två prommisar under julledigheten, vältrat mig i skitsaker och sett otroligt mycket SVTPlay. Sista punkten gillar jag absolut, men nån måtta får det vara. Vill träna, äta havregrynsgröt och hänga med mina vänner liksom.

Här om dagen var jag på hejdå-middag för Berka. Gud vad sorgligt det var på nått sätt. Jag var nog i grunden liten ledsen den dagen, och med två glas vin i kroppen blev jag nästan lite för mycket energi. Berka är den trygga punkten. Vi har haft stöket och det stormiga gemensamt. Men egentligen fått utlopp för det på olika sätt. Jag gillar att jobba. Och hon gillar att utforska. Hon är modig. Du vet klättrar i berg och sånt. (kan under middagen ha sagt att jag tyckte det var töntigt med klättring framför cirka 8 klätterfantaster. Brutal ”VARFÖR SA JAG SÅ” -ångest dagen efter. Menmen) Medans jag mer vill utmanas på andra plan. Jag älskar henne så mycket. Mest för att vi är så olika. Men också för att hon är så modig. Vilka människor man har i livet. Nu är hon iallafall påväg till ”Africa” med sin kille Björn. Dom ska bo i sin van, klättra (e det töntigt eller inte), surfa och ”va fulla på stranden barfota”. All lycka till dom. Verkligen.

Nyår och Mellandagarna gick så fort. Jag var mycket med min kille/snubbe/manliga bekant. Tror han var lite trött på mig mot slutet. Lagom trött. Nyår firades först på en middag i kärrtorp med en ny värld för mig, sen åkte vi vidare till en hemlig fest i något som heter Guldfabriken i Slaktis. Okej det kanske inte är så hemlig nu när jag har avslöjat att jag var där. Men ändå, det drogs upp en garagedörr i en glassig studio. och där var en fest. Kändes underground. Där var massa coola människor och jag. Alltså jag kände mig så sablans ocool där bland alla kreatörer, konstnärer och flummare. Vid halv fem checkade vi ut. Helt acceptabelt tycker jag. Det är spännande det där när man blir ihop med någon. Man gör mycket för första gången. Högtider, möter vänner och blir en ny enhet . Det är svårt, trevande ibland med för det mesta kul.

Här om dagen fick jag ett lite halvkul besked. Kanske inte det sättet jag ville börja 2022. Jag känner mig lite ur min kropp på nått sätt. Jag har ju ofta påpekat att på sistone har det varit tufft. Nu känns det ännu tuffare till viss del – men jag känner mig stark. Gud vad kryptiskt allt låter. Detta besked har iallafall resulterat i nån jävla helt sjuk men otrolig Carpe diem-inställning. Vill att mycket ska hända, att allt ska kännas och att det ska vara. kul. Jag vill spendera pengar, leva loppan och fullkomligt må. Ingenting är viktigt egentligen, fybubblan vad det är en bra sak att påminnas om. Påtal om saker som är tuffa med livet. Kan vi alla bara se Våra Vänner Liv på Svtplay? Fyfan vad det är bra. En serie om män, livet och allt som är röv. Låter roligare än det låter. Ps. Mitt frikort Shanti Roney är med. Frågor på det?

Ett annat tips. Här om dagen var jag och Carro på Frulle på Grand Central. Alltså att äta frukost på hotell – underskattat och billigt. Jag tror vi pröjsade drygt 150kr. Vi åt i fyra timmar. Förstår ni hur mycket man kan babbla i fyra timmar? Det sjuka var att vi var långt ifrån klara med surret efter frukosten. Rekommenderar. Ska bli mer sån. Vardagslyxare. Äta lunch med vänner en lördag, ta en långfrukost och typ få DN-lördag. Vem har man blivit?

Nu ska jag njuta av det sista den här helgen har att erbjuda. Fråga till er – VAD vill ni läsa om? Jag har lite tankar. Men alltid kul att höra. Man vet ju liksom att ni är några som checkar in här ändå. Vore kul med feedback <3

19

No Comments

Leave a Reply