min helg

Sex bilder från en helg i mars

20 mars, 2023

Och där passerade en helg till. Hur är det möjligt ens? Jag vet inte. Men så blev det. Jag får förövrigt skamsköljningar när jag tänker på att ni vet vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Med andra ord. Läs INTE mitt senaste inlägg. Låt oss summera helgen. Nu kör vi:

Kl 16:44 stängde jag ner datorn och switchade till glitterklänning och läppstift. Traskade ner till Götgatan och den lokala ginbaren för att möta upp damerna. Alla i olika åldrar. Det är så kul. Vi är gamla kollegor. På nått sätt känns det som att vi har känt varandra ett helt jävla liv. Munnarna går. Vi blev rätt kalas. Så munnarna gick ännu mer. Om man säger så. Servitören påminde oss cirka tre gånger att vår sittning var över. Då har man saker att prata om. Fint det.

Vid 21:00 befann vi oss på Hilton Hotell för lite standup. Jag skrattade som en hyena. 100% pinsamt nu. Men det var så KUL. Fick också hybris och kände “Ska inte jag börja med standup?”… Tack gode gud att det var bara Carro som hörde det påståendet. Med nyktra ögon,är jag inte lika pepp om man säger så. Kvällen fortsatte efter. Drack en Tom Collins. Kanske borde druckit en loka. Berka har alltid sagt att man aldrig ska ångra det där sista glaset. Jag svajade hem mellan gator och torg. Varför är jag en vilde?

Jag var så bakis när jag vaknade. Sov till lunch. Och sen kämpade jag. Gud vad jag kämpade. Jag tänkte över mina synder. Övervägde självfallet att bli nykter för all framtid. Som man gör. Hade fått ett härligt paket utanför dörren. En massa goa böcker. Blev som vanligt orimligt pepp. Är det inte OTROLIGT att få hem böcker? Har precis läst klart Daisy Jones And The Six nu. Den hade något. Verkligen. Vill dock verkligen vänta med att trycka serien på Amazon. Ge mina intryck lite tid att andas. Viktigt det.


.

För att undvika att gå in i bakfyllan är det viktigt att ha en aktivitet. Jag skulle på utflykt med mamma. Det var bara att klä på sig och borsta tänderna. Destinationen var Våffelmakeriet i Gustavsberg. 20 minuter från slussen och väldigt prisvärt. Mamma åt en semmelvåffla och jag körde en klassiker med hjortronsylt och grädde. Vi planerade påsken och diskuterade allt som livet hör till. T.ex. pension. Tänk att min lilla mamma snart ska gå i pension. Det är så konstigt

På kvällen åkte jag över till min kille. Vi lagade en gryta och jag somnade till Beck. En helkväll med andra ord. Har tänkt mycket på tvåsamhet på sistone. Att leva nära någon liksom. Det härligaste är ju när man inte gör något alls. När man lagar middag, babblar på och när någon däckar innan Peter Haber har langat sin första replik. Det är trygghet. Och sånt gör mig glad. Fina livet.

Söndagen var långsam. Så himla långsam. Det var fint. Vi båda var trötta. Senaste veckan hade tagit på oss. H tvingade ut mig på promenad. Kungsholmen var gråare än någonsin. Men ICA Lindhagen. Vad är det för magisk plats? Min kille tog mig till bulldisken och allt var förlåtet. En sockerkringla och en solbulle + svartvinbärs saft och jag var redo för en ny vecka. Det var d.

På fredag åker jag till Köpenhamn och jag vill ha ALLA er tips? TACK.

12

4 Comments

 • Reply Emmy 21 mars, 2023 at 06:52

  Ät lunch på Husmann Vinstue! Ät middag på Oysters and Grill eller Hija de Sanchez. Strosa i Torvehallarna. Bli full på Istegade. Besök Glypoteket. Besök Reffen om det är fint väder. Hyr en go boat!! Om det är är öppet och i säsong. Så fint att ta med mat och dryck och se Köpenhamn från vattnet.

  • Reply Alderbro 21 mars, 2023 at 15:22

   Uppskattar detta något otroligt. HUR tusan ska man hinna med allt?

 • Reply Carro 21 mars, 2023 at 08:22

  Semmelvåffla!? Gimmie

  • Reply Alderbro 21 mars, 2023 at 15:21

   Urmoder sa att den var beyond magnefik.

  Leave a Reply