Babbel

Två Små Svin

2 april, 2021

När jag var 22 träffade jag Carro för första gången, hon var fem år äldre och lika gammal som jag är nu. Vi jobbade ihop. 9 månader av konstant babbel. Lite som en relation jag väntat på hela livet. Kanske den enda gången i livet jag varit med om kärlek vid första ögonkastet. Det var instant love, jag fick storasystern jag alltid drömt om. Vi har alltid haft en sån villkorslös kärlek till varandra hon och jag, vi har stöttat och burit varandra. Men också skrattat ihop hela tiden. Fatta vad mäktigt att ha en sån, önskar att alla skulle ha en Carro i sitt liv.

GUBBRÖRA

Jag och Carro har infört en ny tradition. Skärstorsdaghänget. Den kravlösa middagen som innehåller x-antal flarror vin på lokal för att bearbeta alla mindre truman i livet. Det gräts en, två och kanske tre gånger under vår dinner. Det är nått som är så fint med våra middagar. Det är så otroligt goa och trygga samtal – som alltid slutar i tårar. Bölar ni också på diverse trendiga krogar?

Brynt smör. Räkor. Ägg. Potatis

Brynt4life. Vi hamnade på Två Små Svin i Årsta. Jag och Carro som ÄLSKAR söderort har insett att detta är livets ställe. Rekommenderar ALLA att gå dit. Speciellt om ni är som mig och älskar ALL typ om sill eller mat på bröd. DVS. Smörrebröd. Bästa sättet att inleda påsken.

Nu åker jag till landet för valpgos och familjehäng. Påsken är verkligen det finaste vi har.

1

No Comments

Leave a Reply