Listor och sånt trams

7 saker som gör att saker som jag längtar efter

3 juli, 2023

Brist på saker att skriva just nu… Nej inte direkt. Mest svårt att sätta sig ner och faktiskt fokusera. Snart är det semester. Jag har nog aldrig varit så pepp på semester som nu. Längtar efter att bara få vara lite ledig. Det här har liksom varit det längsta året i mitt liv, men också det snabbaste. Här kommer 7 saker som gör att jag kan hålla ut lite till: 

När jag tänker på mina göttiga dygn i Köpenhamn: 

Jag och Caroline Friberg ska spendera tre ljuvliga dygn i vår andra favoritstad. Jag tror att vi ska leva chict. Ha snygga outfits, dricka vin till lunch och typ dyka sexigt på La Banchina. SKOJA. Jag kan inte dyka. Det blir liksom magplask. Hoppas innerligt att det finns en stega. Annars är det kört. Kul kommer vi ha det. 

När jag tänker på alla dagsutflykter jag ska göra:

Jag har blivit bilägare. JAJAMEN. Jag har en sommarbil. Vi kan kalla den Sommarvivvi. Jag och Sommarvivvi ska ut på nya äventyr. Dagsutflykter ska ske. Vi kommer upptäcka nya delar av Stockholm. Jag tänker badplatser där inga lirare är, loppisar där man kan köpa serveringsfat för 40kr och dricka svindyra lemonader på lokala pärlor. 

När jag tänker på alla DYRA böcker jag ska läsa: 

Litteratur är fan dyrt. Ja, det är en klassfråga jag vet. Och det finns bibliotek, men jag är så dålig på att lämna tillbaks saker i tid. Och så får man förseningsavgifter. Och helt plötslig är man uppe i en summa som liknar boken man faktiskt ville köpa. Jag är fullt medveten om mina brister. Jag är sugen på att läsa Sommaren av Elin Persson, Malibu Rising av Taylor Jenkis Reid och Sweet Dreams Öxnehaga av Anna Agrell

När jag tänker på alla husliga aktiviteter jag ska göra:  

Jag kände mig inspirerad efter min helg på höga kusten. Berka är havande och därav har ett jävla behov av att göra husfruiga saker. T.ex. baka bröd, koka saft och skapa pajer. Jag brukade fasiken vara sån, speciellt under pandemin. Vill göra saker från scratch den här sommaren. Kalla mig “en sån”, gör det ba. INGET biter på mig. 

När jag tänker på att jag ska få Taylor Swift-biljetter: 

Eras tour kommer till Sverige om någon har missat det. Det har väl ingen gjort? Jag är som besatt efter Swifiefesten på Debaser förraförra helgen. 5h av bara Taytay. Det var liksom ljuvligt. Drömmer om att få uppleva detta live. Alla tiktoks på turnéen. Nej men det verkar otroligt. Kommer gråta floder om jag inte får en biljett. 

När jag tänker på min vecka på Gotland: 

Min sista semestervecka kommer att spenderas på Gotland. Blir genuint lycklig när jag tänker på det. Vill skrota runt i sommarvivvi. Se solen gå ner från diverse vackra platser, bada minst en gång om dagen och kramas med min favoritperson. Jag älskar ön. Så himla mycket. Jag älskar Hannes. Så himla mycket. Det är en win-win för tusan. Ska man… kanske flytta?

När jag tänker på att jag kommer bli mig själv igen:

Det här har varit ett tungt år. Jag ska ta den här sommaren till att läka. Bli hel typ. Jag längtar efter att sova länge. Ligga kravlöst i hängmattan och inte göra något alls. Och

9

No Comments

Leave a Reply