Okategoriserade

Årets första dagar och en inne&ute-lista.

8 januari, 2024

Idag börjar det nya året på riktigt tycker jag. Allt innan har varit på låtsas. Någon storts mellandagsveckajullovsgrejs. Det har varit så otroligt härligt. Jag var lite rädd för julen i år. Jag trodde den skulle kännas jobbig. Som att jag inte förtjänade det. Men där runt juldagen landade jag och det blev otroligt. Jag landade så pass mycket att jag inte vill släppa det. Jag har gått runt dom senaste dagarna och sagt ”julen är öööööver” och snyftat lite dramatiskt. Min kille har suckat på ett sätt. Försökt säga rätt saker. Men det har varit en kämpigt, för honom. Jag vet inte riktigt vart det kommer ifrån. Jag älskar ju nystart. Men just i år har jag verkligen velat vara kvar i myset. I julen. Jag har älskat att skrotat runt i pyjamas med gott samvete, sena frukost med miljoner koppar te och se trygga filmer från -93. Vi ska inte ens tala om hur deprimerande det där när allt julpynt har åkt. Nej men min lägenhet ser kraftigt deprimerad ut. Som att den blivit rånad av på sin själ.

Även om jag tycker att det riktiga nyåret börjar i september så vill jag verkligen ge 2024 en bra start. Jag har tänkt lite på det nya året. Mål, vision och ledord. Det kommer bli bra det här. Jag har en riktigt kul känsla. Och kl 09.00 har jag bokat in ett pilatespass. HUR tänkte jag där? Go hard or go home.

Har sett många delar sina inne och ute-listor. Här kommer min:

UTE

Klättercenter

Städade hem.

Att bli vuxen

Sockerrädsla

Långa filmer

Att dejta

Förbud

Att frysa

INNE

Rödvinsläppar

Att gå och lägga sig tidigt

Tråkig ton

Mycket detaljer

Ärliga samtal

Skriva dagbok (EJ DIGITAL)

Fish & Chips

Cowboys

9

3 Comments

 • Reply Ajli 8 januari, 2024 at 19:11

  Får jag fråga om din inne och ute är en liksom ”trendspaning” eller en ”förhoppning”? För jag har en inne och ute-lista men märkte att jag bara skrev upp saker jag HOPPADES skulle bli ute, inte saker jag egentligen TRODDE skulle bli ute XD

  Hoppas att du myser in det nya året, eller tar det vid hornen med buller och bång om det behövs nu när det är 8 januari. Jag har släppt julen i god tid, men de där mellandagsjullovslåtsasjuledagarna som varade fram till i fredags släppte jag inte, och sedan hade jag nyårafton heeeeela helgen 😀

  • Reply Alderbro 9 januari, 2024 at 09:51

   Jag tror att en trendspaning lätt övergår till förhoppning! Men vad vet jag 🙂

   Gud det är så svårt att släppa myset ibland. Har nog gått in i året rätt bestämt nu, rättare sagt igår. Men det var lite kämpigt.

 • Reply Jessie 11 januari, 2024 at 21:46

  Bästa listan jag sett <3

 • Leave a Reply