Okategoriserade

Carro 34år | Idag är det en av årets viktigaste dagar

14 december, 2023

Idag är det en av årets viktigaste dagar. Carro fyller år! Min bästa vän har levt 34 vilda år på denna planet och inget gör mig lyckligare än att jag får leva detta lilla liv med just henne. Denna roliga, smarta och helt älskvärda varelsen gör allting lite bättre. Och idag är det hennes dag. Och nu ska jag berätta några roliga saker om min andra halva:

Första gången jag träffade Caroline var jag 22,5 och hon skulle fylla 28. Jag skulle på arbetsintervju och hon mötte mig i receptionen. Jag tyckte hon var så snygg. Jag kände verkligen ”nej men vi kommer inte kunna bli kollegor. Jag är för ful för det här jobbet. Dom kommer aldrig anställa mig”. Några veckor senare fick jag jobbet. Vi klickade rätt fort. Det var instant love liksom. En dag sneglade jag mot hennes dator. Hon tittade på klipp från Tiny kitchen. Ni vet när dom lagar mat i sånna där miniatyr kök. Jag kände där och då ”vilket jävla sjukhuvud”. Sen dess har jag älskar henne gränslöst.

En gång när vi jobbade ihop sa nån ”Vad kul att din syster har börjat jobba här” till Caroline. Ja, dom menade då mig. Och nu menar jag inte att jag är lika snygg som Carro. Jag är liksom Caroline på wish typ. Med oborstat hår och smink under ögonen. Men vi är lika. Vi har samma kroppspråk, en synkad hjärna och en hetsig energi. Jag vet vad hon ska säga, och hon vet vad jag ska säga. Vi är i synk. För det mesta. En kompis till mig hade aldrig träffat C, kort efter det mötet sa han till mig ”Det är så sjukt. För man har ju träffat dig. Och sen sitter helt plötsligt en till Elinor bredvid”. Tänk vilken grej. Att få dela sin hjärnan med någon annan.

När jag tog den här bilden befann jag mig och Carro på en resa till Malmö mitt under pandemin. Vi hade bestämt oss för att utforska Skåne, och trots de utmanande omständigheterna blev det en av de absolut roligaste resorna i mitt liv. Vi spenderade tre dagar med att dricka vin och, givetvis, vakna upp bakfulla däremellan. Ingenting speciellt hände egentligen – vi strosade mest runt. Men det var så otroligt kul, och skratten var på en annan nivå. En minnesvärd incident inträffade när vi besökte ett reptilcenter (snälla fråga inte varför). Det blev det mest traumatiska jag någonsin varit med om. Djuren verkade vara i panik, aporna skrek, och en papegoja härmande vårt skratt på ett sätt som fick det att kännas som en skräckfilm. Dessutom luktade det konstigt, och jag hade druckit åtta limoncello spritz dagen innan. Efter den händelsen satt vi i total tystnad i Folkets park i en halvtimme. Det är än idag ett av våra största trauman

En av Carolines mest fantastiska egenskaper är hennes nördighet. Hon har denna förmåga att verkligen gå ALL-IN i vad hon än älskar. Det är något jag verkligen beundrar, särskilt eftersom jag själv inte är riktigt likadan. Det verkar vara en så underbar känsla att helt och hållet fördjupa sig i ett universum, att ge sig hän till något med full kraft. Oavsett om det är att utforska världen av Casa De Papel, ett expensionpack i The Sims eller utforska en ny parfym. Att höra henne prata om något hon älskar är en upplevelse i sig. Hennes ögon lyser upp, orden flödar, och tiden verkar stanna. Det finns inget vackrare än att se henne i sitt element och dela med sig av den kärleken.

Livet är som det är, ständigt föränderligt. Men Carro, hon är konstant. En dag kommer vi att vara gamla som gatan, sittandes på en bodega någonstans i Portugal. Vår botox kommer förmodligen att ha hamnat på fel ställen , vi har kanske har skilt oss tre gånger och läppstiftet kommer säkert vara i någon fruktansvärd färg. Men det finns ingen jag hellre vill åldras med. Grattis på dagen Caroline🤍

18

4 Comments

 • Reply Caroline 14 december, 2023 at 11:17

  Men åh nu blir jag gråtig ❤️ absolut finaste jag läst

 • Reply Caroline 14 december, 2023 at 11:18

  Malmö reptilcenter är fortfarande bland det mest traumatiska jag varit med om

  • Reply Alderbro 14 december, 2023 at 16:34

   Låt oss aldrig nämna det igen!

  Leave a Reply