Listor och sånt trams

Juni i en listjävel

30 juni, 2023

En månad har passerat. GUD drabbas redan av sommarångest. Det får inte ta slut.

Månadens teve:

OJ jag har typ inte tittat så mycket på tv pga strålande väder och typ mycket på schemat. Gud vad jag lät som en bra person där. Sund typ. Det är jag inte. Jag och Hannes rev av Top Dog. Det var bra. Sen Gifta vid första ögonkastet, det har hållit mig vaken om nätterna. RIP Alex och Lina. Jag trodde verkligen på dem. Jaja, det är väl bara att gå vidare. 

Månadens musik:

Det är ju Taylor Swift. Om och om igen. Gud. Som besatt. Har jag sagt att jag var på Taylor Swift fest för typ två veckor sedan? Det var 90% tjejer som skriksjöng i fem timmar. Så fint. Det här är en fas som kommer gå över inom kort. Men har absolut skapat en lista så att säga. Taytay forever finns här

Månadens poddar:

Samma gamla vanliga favoriter Surret och Ursäkta. Jag och Carro pratade om att lyssna om Ursäkta från början. Saknar Hallwyskatiden. Fyllan, skvallret och Ebbas pressis osv. Det är ett tidsdokument, det är det. 

Månaden youtube: 

Jag vet inte. Har börjat kolla på mycket surftjejer i portugal typ. Ja, är det så fel? Livskris coming in hot om man säger så. 

Månadens godaste dryck:  

Har fått dille på komboucha. Vill dricka saker som är syrliga och nyttiga. Healthy osv. Och lemonad. Svindyr lemonad på flaska som osar vardagslyx. Berka hade förövrigt gjort en god saft som jag ej kan sluta tänka på. 

Månadens godaste mat:

Midsommarmaten. Äter sill i mängder nu. Perfekta jobblunchen såhär års. Grillat. Grönsaker, halloumi och typ fisk. Åt förövrigt en PERFEKT firre med Hannah här om dagen. Det var brynt smör, pepparrot och typ räkor. Magnifikt. 

Månadens sysselsättning:

Jag har tagit tag i mitt mående. Försökt stressa ner. Det har gått bra. Jag gör mitt bästa för att jag mår bra. Vilket betyder mer skratt med vänner, sortera i skåp, äta god mat och njuta av försommaren. Jag läser också. Minst 30 minuter per dag. Just nu, Love Hack.

Månadens sämsta:

Mina krav på mig själv. Det har varit lite orimligt på sistone. Jag är rätt hård mot mig själv samt har varit rätt slutkörd. Det är ändring på det. Good enough är också bra. Ibland. Har också varit en dålig kompis. Gud vill vara med mina älsklingar hela tiden. 

Månadens bästa inköp: 

Äh har jag sagt att jag blivit bilägare? Sommarvivvi och jag ska ut på äventyr. Och det gör mig glad. Sommarvivvi är bilen om ni ej fattar det. 

Månadens anteckning: 

Månadens klädesplagg:

Har levt i jeanskjol och tunna klänningar. Sånna som är sköna för kroppen och inte speciellt snygga pga massiv hetta. Har skaffat en klänning som ALLA älskar. Finns att köpa här

Månadens film:

OKEJ tips. Jag och Hannes var på premiären av Forever. Det är en fotbollsfilm om typ en 14-åring. Låter väl kanske inte kanonkul. MEN GUD SÅ BRA DEN VAR. Kändes hela vägen in i hjärtat. Första kärlek, vänskap och drömmar. Det var helt sjukt. Börjar gå på bio i juli någon gång. Missa inte tycker jag. 

Månadens böcker: 

Har ÄNTLIGEN läst ut My body. Det tog sin lilla tid. Status: gillade inte nu när jag tänker på den. 

Nu är det snart juli och jag ska gör mitt bästa för att carpa varje levande sekund.

7

4 Comments

 • Reply Jessie 1 juli, 2023 at 22:18

  Saknar länkarna till spellista och klänning! 🙂

  • Reply Alderbro 2 juli, 2023 at 18:18

   MEN GUUUD. Länkar finns nu.

   • Reply Jessie 2 juli, 2023 at 20:45

    Taaack! 🩷 Taytay🩷

 • Reply Augusti i en listjäven | en summering av augusti 28 augusti, 2023 at 06:03

  […] Juni i en listjävel […]

 • Leave a Reply