Listor och sånt trams

November i en listjäveln

4 december, 2023

November kom och november gick. Jag får panik för hur fort allt går nu – samtidigt är jag helt övertygad att ALLT det roliga är precis runt hörnet. December brukar vara hektiskt, på snudd till hysteriskt. I år känner jag fasiken endast lugn och ro. Och jag älskar det. Tänk vad bra det kan bli. Nu tar vi sats. Men först river vi av en summering av November.

Månadens teveserier:

OJ har tryckt mycket denna månad. 1923 som jag tycker var fullkomligt otroligt. Thunder in my heart, En helg vanligt familj och The Crown. Och Beckham. Den tyckte jag verkligen om. 

Månadens musik:

Gud knappt lyssnat på musik. Sätter bara på min glad-lista när andan faller på. Otroligt positiv till de där kurerade listorna sätter ihop. De är fan riktigt högkvalitativa.

Månadens poddar: 

Jo juste, Tabberaset. Den är för jäkla trevlig. Älskar Frida och Klara. 

Månadens godaste dryck:

Godmorgon har släppt någon jäkla vinter edition juice. Och om jag ska vara helt ärlig känner jag mening så fort jag tar en klunk. 

Månadens godaste mat:

Jag åt en himmelsk middag på L’avventura i början av månaden. Kanske var mer ambiansen än den faktiskt maten. Jag är osäker. Jag och Hannes lagade en otrolig kycklingtacos som var LEGENDARISK. Sen foodorade jag McDonalds när jag var som mest bakis. Det var vackert. 

Månadens sysselsättning: 

Och här har vi soul searching AB – vad kan jag hjälpa dig med? Skriver, har massa roliga intervjuer och pillar med utvecklingen av en programidé. Nej men man har haft det värre. 

Månadens sämsta:

När jag inte har lyckats stänga ute andra åsikter om mig och mina val: Mär jag har känt att självkänslan har mått p. När jag beställde smink i helt fel hudton och öppnade alla förpackningar (HUR TÄNKTE JAG DÄR?) och när barbourjackan för 6000kr såg helt fel ut på mig. 

Månadens bästa:

Att bara skicka det där mejlet. 

Månadens bästa inköp: 

Stolarna från Auktionsverket. Dom är fasiken tio av tio.

Månadens klädesplagg:

The underställ. Ursäkta merionullbraxor från Lindex. Jo man tack. Har på mig dom dagligen i denna vargavinter. Dom är räddaren i nöden. 

Månadens film:

Miraklet i Gullspång och Somliga går i trasiga skor. Såg båda på bio. Rekommenderar verkligen. Såg även Napoleon. Men det är tre timmar av mitt liv som jag aldrig kommer få tillbaka tyvärr. 

Månadens bok: 

Jävla karlar är äntligen över. Eller äntligen och äntligen. Den var väldigt bra. Men tung som tusan. Och därför tog den tid.  Och jag har börjat bläddra i Cleopatra and Frankenstein. Är än så länge väldigt positiv.

Glad 4:e december på er.

19

No Comments

Leave a Reply