Listor och sånt trams

Fem snabba frågor med mig

25 oktober, 2023

Vad är mer hybris en konceptet fem snabba frågor. Jag vet inte. Här kommer det iallafall:

Hur mår du just nu? 

Relativt bra om man jämför med förra veckans kaos! Min mamma fyller år idag och det har vi firat. Min mamma är 66 år och jag är så glad för varje dag vi får tillsammans. Hon är rolig, knäpp och otroligt envis. Precis som jag. Jag har haft sjukt svårt med konceptet att åldras på sistone. Och att folk man älskar åldras. Vad händer med tiden? Såg en bra TikTok idag som  fick mig att tänka till. Att inte ha så bråttom liksom. Det är sånt som snurrar i min skalle.

Vad gör dig glad just nu? 

Små saker. T.ex. sydde en duk idag. Det gav mig glädje. Kände mig liksom inte helt tappad. Typ som att jag kan vissa saker. Blev glad när fyndade två fat på lokala loppisen i Sickla. 40 kr för ett livsverk. Det kallar jag grejer. Idag ska jag och min kille på gemensam yoga. Tanken gör mig absolut lite obekväm. Men också väldigt skrattig. Livet är KUL.

Känner du dig kränkt över någonting?

När Hannes frågade om mitt mål när jag diskar är att saker ska bli rent. Jag tyckte att han hade en ton. Ja, jag kan erkänna att jag är sveriges sämsta diskare. Men jag blev ytterst irriterad. Blev även kränkt när mamma sa ”det här med att bli cowboy känns inte som du” om min nya livsdröm. Då bröt helvetet löst.

Vad konsumerar du just nu? 

Nu är Outlander äntligen över. Eller äntligen och äntligen. Det är en sorg, jag har varit orimligt engagerad. Det enda jag tänker på är ungefär Jamie Fraiser och Skottland. Men nu ska jag gå över till någon annan långkörare. Tänker mig kanske Downton Abbey eller typ Ally McBeal. Högt och lågt är det. Har även hittat till Roaming Wild Rosie på youtube. Rosie bygger en stuga i Sverige. Rosie har aldrig byggt något förut. Otroligt att följa. Har också gått in otroligt mycket in i countrymusiken. Som jag gör. En gång per året. Hittade en magisk låt förra veckan. Läser fortfarande Jävla karlar av Andrev W. Och den är otroligt bra. 

Vad är det viktigaste du vill med dig? 

Att jag måste sluta tycka saker är så pinsamt. Jag har liksom fått skräck för att ladda upp saker. Alla digitala kanaler. Brukade älska att dela saker. Min lilla kreativa plats. Känner sån skam i precis allt jag gör nu. Hoppas det går över.

15

No Comments

Leave a Reply